últimos comentarios

Jornada: Resistència o Resiliència Climàtica?

La “Jornada: Resistència o Resiliència Climàtica?”, que se celebrarà el 9 de març, a les 18:00h a la Sala Miquel Siguan de la Facultat de Psicologia, Universitat de Barcelona (UB).

La jornada està organitzada pel Projecte “PSYCLIC: Psychology and Climate Change - Digital Education”, juntament amb la Facultat de Psicologia (UB). El projecte PsyCLIC ( https://psyclic.eu/ ) és un Erasmus + Project (DE01-KA226-HE-005808), coordinat per la Universitat de Saarland (Alemanya) i del qual formen part la Universitat de Groningen (Països Baixos), la Universitat de Barcelona (Espanya) i l'empresa experta en desenvolupament de continguts educatius digitals LearnKey” (Lituània). 

La jornada consistirà en una taula rodona en la qual persones expertes en l'àmbit climàtic provinents de diferents organitzacions i àmbits discutiran al voltant dels principals reptes i dificultats en la comunicació i gestió de comportaments davant l'emergència climàtica (vegeu programa adjunt). Seguidament, es farà la presentació de continguts digitals sobre Psicologia i Canvi Climàtic, desenvolupats en el marc del Projecte PsyCLIC i es tancarà la jornada amb el lliurament de diplomes a l'estudiantat que ha finalitzat el Màster Interuniversitari en Intervenció i Gestió Ambiental: Persona i Societat.  

La sessió es realitzarà de manera presencial i la participació és gratuïta. Donada la capacitat de la sala, si desitgeu assistir haureu de confirmar la vostra assistència en el següent formulari: https://forms.gle/B91yB1qZ23avC4EB9