Ainhoa Echebarria Manresa

Descripción corta: 2012 Llicenciatura Psicologia . Facultat de Psicologia,Ciències de l’Educació i de l’Esport (Blanquerna). Universitat Ramón LLull
Ubicación:
Email de contacto:
Teléfono:
Móvil:
Sitio Web: http://
Usuario de Twitter:

Sobre mi

- Experiència laboral en centres educatius tals com Escola Vedruna Àngels (actualment treballant de monitora de menjador), Escola Bon Pastor (suport a l'aula durant les adaptacions P3 i monitora del lleure) i Jesuïtes de Casp ( monitora de teatre). 

- Pendent de la publicació del meu projecte de final de carrera anomenat “Petits artistes”; un projecte d’acció psicopedagògica sobre com incentivar el gust per l’art en infants de cicle inicial. Considerant que pot ser un recurs factible tant per escoles, museus i centres d’activitat cultural per apropar als infants a l’art sense tabús incentivant el gust i l’aprenentatge significatiu.

Aquestes activitats promouen objectius tant didàctics com educatius tenint en compte que l’art és una font d’enriquiment personal plena d’enigmes i belleses del món que ens envolta; una manera diferent de desenvolupar sensibilitat estètica, potenciar processos i capacitats creadores i, finalment una oportunitat per a promoure valors i actituds ètiques.