últimos comentarios

Converses "Neuroeducació: connectem?" amb David Bueno i Marta Portero

Por MIPE DIPE

El grup Aprenent x Educar organitza l'esdeveniment "Neuroeducació: connectem?" que consistirà en dues converses amb especialistes de l'àmbit de les neurociències i l'educació: en David Bueno i la Marta Portero. Prèviament a les converses, a través de les xarxes socials, els participants podran fer arribar als conferenciants les seves preguntes, a partir de les quals s'estructurarà la conversa.

  • Conferència de David Bueno: dilluns 19 de març de 15h a 17h.

David Bueno és professor i investigador de la UB, especialitzat en la genètica, la neurociència i la seva relació amb el comportament humà i autor de nombrosos articles i llibres de divulgació científica; el més recent Neurociència per a educadors. En aquest esdeveniment, David Bueno, a través de les preguntes dels inscrits, resoldrà qüestions com: “Com aprenem?”, “Què busca el cervell quan vol aprendre coses noves?”, “Què cal transmetre als infants per a què no s’avorreixin?”, “Quins són els enemics i aliats de l’educació?”.

  • Conferència de Marta Portero: dimecres 21 de març de 10h a 12h.

Marta Portero és llicenciada en Psicologia i doctora en Neurociències i especialista en processos d’aprenentatge i memòria. Actualment és professora del Departament de Psicobiologia i Metodologia de les Ciències de la Salut a la UAB i membre investigadora de l’Institut de Neurociències de la UAB. En aquest esdeveniment, Marta Portero, també a través de les preguntes enviades, resoldrà qüestions com: “Quin paper juguen les emocions en l’aprenentatge?”, “Com han de ser l’espai i l’arquitectura de les aules per a un millor aprenentatge?” “Quins són els principis de la neuroeducació que tot educador/a ha de saber?”.

Tots dos esdeveniments seran a l’Aula Magna de l’Edifici del Teatre (davant de l’Edifici Ponent o Facultat de Psicologia UB), al Campus Mundet.

Més informació i inscripcions