European Advances in Peer Learning


17:30, 30 Jan 2014
Sala de Graus (Edifici G-6) de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona
Ponencia
Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals http://grupsderecerca.uab.cat/grai/ ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El proper dijous 30 de gener, a les 5,30 de la tarda, a la Sala de Graus (Edifici G-6) de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, representants de quatre grups de recerca europeus exposaran –de forma molt sintètica- els seus avenços en el camp de l’aprenentatge entre iguals. Els quatre grups coincideixen en la recerca sobre el disseny i explicació de pràctiques educatives, basades en organitzar les interaccions entre els alumnes de forma que els permetin aprendre uns dels altres, ja sigui a través de l’aprenentatge cooperatiu o la tutoria entre iguals.

 
Les intervencions, que comptaran amb un servei de traducció consecutiva (amb el suport de la Facultat de traducció i d’Interpretació), seran de:
 
-Céline Buchs. Interactions Sociales et Apprentissage Coopératif en situation scolaire et en formation, Universitat de Ginebra, Suïssa.
-Hilde Van Keer. Innovative Didactical Strategies. Universitat de Gant, Bèlgica.
-Keith Topping. Centre for Peer Learning. Universitat de Dundee, Escòcia.
-David Duran. Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals. Universitat Autònoma de Barcelona, Catalunya.
 
Després de les intervencions, tindrem un temps per al col·loqui. Estudiants i professors del MIPE-DIPE esteu convidats.
 
Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals http://grupsderecerca.uab.cat/grai/ ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.