últimos comentarios

Jornades ARMIF sobre els processos d’inducció i el pas del grau a la professió docent 

L’equip del projecte ARMIF Formació per a una millora del pas dels estudis de grau a la professió docent: vies de continuïtat entre universitat i escola us convida a les  

 

Jornades ARMIF sobre els processos d’inducció i el pas del grau a la professió docent 

 

Les Jornades compten amb el suport i el reconeixement de l’IDP-ICE i van adreçades a mestres d’educació infantil i primària i estudiantat i professorat dels graus de Mestre d’educació infantil i d’educació primària. 

 

Se celebraran dimecres 30 de novembre i dijous 1 de desembre de 2022 de 17h a 20h a la Sala de Graus Margarida Comas (edifici Migdia I, 4ª planta del Campus Mundet. Universitat de Barcelona).  

 

Impulsar millores en la continuïtat entre els estudis de grau de Mestre i l’inici a la professió constitueix l’objectiu principal del projecte que s’articula en tres eixos: 

 

a) la indagació sobre les expectatives i les necessitats dels futurs mestres en el pas a la professió; b) un pla d’acció formativa que incideix en els processos d’acompanyament formatiu professional; c) la vinculació entre la universitat i els centres escolars per a consensuar i afinar criteris per a la inducció dels docents a la professió.  

  

Presentarem a les Jornades el desenvolupament i resultats del projecte. 

 

L’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia a l’enllaç:  

 

JORNADES ARMIF. El pas dels estudis de grau a la professió docent (inscripció docents) 

Formulari matrícula: JORNADES ARMIF  (docents) 

  

JORNADES ARMIF. El pas dels estudis de grau a la professió docent (inscripció estudiants UB) 

Formulari matrícula: JORNADES ARMIF  (estudiants UB)