últimos comentarios

Jornades UB-LERU 13 i 14 de juliol, 2023.

Por MIPE DIPE

Els propers 13 i 14 de juliol, des del vicerectorat de recerca Universitat de Barcelona, organitzan dues Jornades UB-LERU a les quals us volen convidar.

"Es tracta de dues sessions que es desenvoluparan de manera independent i amb les quals ens proposem compartir i debatre els temes que més intensament s’estan treballant en alguns  Grups de la LERU.

Pensem que és una bona oportunitat per apropar a tothom la feina de la Lliga d'Universitats Intensives en Recerca Europees, i que aquestes Jornades complementen la tasca de disseminació de les notícies i les publicacions de la LERU que, de manera regular, fem a través de la web, les xarxes socials i altres canals institucionals de la Universitat.

Les sessions es desenvoluparien de manera independent, durant dos matins consecutius, i en format presencial, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric. També es retransmetran pel canal UBTv.

Per motius d’organització i aforament de sala (màxim 150 persones), és necessari formalitzar la inscripció a través dels enllaços:

sessió dijous 13: http://www.ub.edu/gidp-matice/faces/formatice?curs=56754

sessió divendres 14: http://www.ub.edu/gidp-matice/faces/formatice?curs=56737

Si teniu cap consulta al respecte, si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, a través de l’Oficina Tècnica del Vicerectorat de Recerca (ot.vr.recerca@ub.edu; leru@ub.edu)."

Programa

Cordialment.
Jordi Garcia Fernàndez
Vicerector de Recerca
Universitat de Barcelona