últimos comentarios

Barcelona Centre Universitari

Por MIPE DIPE

Missatge de Montse Serret, directora del Barcelona Centre Universitari

 

Benvolgut s i Benvolgudes,

 

Ens plau comunicar-vos que hem posat en marxa la nova web del BCU, https://bcu.cat/, dirigida als estudiants, professors i investigadors que volen fer una estada a Barcelona. Hi seguiran trobant informació per allotjar-se, estudiar i viure aquí, així com una agenda d’activitats i informació sobre ciència, apartat que hem ampliat amb els centres de recerca que ofereixen visites i l’enllaç a les activitats de divulgació dutes a terme per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

 

Així mateix, la web continua informant dels espais de les universitats, ordenats per capacitat, que es poden llogar per congressos  o jornades, i informació pràctica pels estudiants de les universitats de Barcelona que volen marxar una temporada a l’estranger.

 

En aquesta nova web també us podeu descarregar la nova BCU Talent Guide 23-24 per aquest curs que ara comencem: https://bcu.cat/wp-content/uploads/2023/09/BCU-TALENT-GUIDE-23.pdf.

 

Com a novetat, tenim una pàgina dedicada a la ciència que està desenvolupant cada universitat, així com exemples de transferència de tecnologia, experiències vitals de científics i emprenedors i tota la informació científica i cultural que oferim cada any en anglès perquè els internacionals que ens visiten puguin gaudir més de casa nostra.

 

 

Ben cordialment,