últimos comentarios

HiloTesis: Tu tesis doctoral en 20 posts

Por MIPE DIPE

Convoca la Xarxa de Divulgació i Cultura Científica RedDivulga, de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (Crue), juntament amb la Fundació Ignacio Larramendi.

El concurs s’adreça a investigadors i investigadores en formació de la Universitat de Barcelona i busca una persona que pugui explicar la seva tesi de forma breu i entenedora. Aquest any, s’ofereix l’opció de fer la publicació des de diverses xarxes socials.

 

Animeu-vos a participar!

 

  • Adreçat a: personal investigador en formació (doctorands i doctorandes).   
  • Termini: el concurs es desenvoluparà entre els 0:00 de l’1 de juny fins a les 23:59 del 15 de juny. Els participants han d’inscriure’s en aquest formulari: https://forms.office.com/e/hiewSpVEis.
  • Particularitats adreçades als doctorands i doctorandes de la Universitat de Barcelona: la UB ofereix  assessorament específic abans de publicar i enviar la participació a concurs. Aquelles persones que ho desitgin, hauran d’enviar un correu electrònic entre els dies 1 i 6 de juny a ucc@ub.edu, amb un arxiu de text editable, indicant clarament com serà la publicació i incloent-hi les imatges i recursos com ara etiquetes o enllaços. La UCC+I retornarà els comentaris i propostes de millora al llarg dels dies 10, 11 i 12 de juny.
  • Premis fase interna: la UB ofereix dos premis. Un per la proposta representant a la final interuniversitària, i un altre per a la millor participació escrita en català
  • Premis final interuniversitària: sis premis de 500 € cadascun finançats per la Fundació Ignacio Larramendi.

Més informació: https://www.ub.edu/laubdivulga/representantsinteruniversitaris/concurshilotesis.html