últimos comentarios

Webinar Internacional "Plataformes de Participació Infantil: Ciutadania Activa en la Presa de decisions"

En el marc del projecte, "Children's Participation Platforms. Active Citizens in Decision-Making (IMCITIZEN)" (CERV-2022-CHILD),  se organitza un Webinar Internacional "Plataformes de Participació Infantil: Ciutadania Activa en la Presa de decisions", que es durà a terme els dies 16, 23 i 30 d'octubre de 2024, de 15.00 a 16.30 h (CET).

El seminari web constarà de tres sessions en les quals es presentaran experiències formatives, estratègies participatives i resultats clau del projecte, amb la participació de nenes i nens, docents, personal tècnic municipal, autoritats polítiques i experts/as en drets i participació de la infància.

Programa:

16 d'octubre: Drets i participació de la infància: Mirades diverses
Intervencions de representants infantils, docents, tècnics i autoritats polítiques que compartiran les lliçons apreses i les transformacions reeixides en el marc del projecte IMCITIZEN.

23 d'octubre: Nenes i nens proposen claus per a avançar en participació
Nenes i nens membres de les Plataformes de Participació Infantil presentaran propostes per a millorar la participació infantil i donaran a conèixer els seus Plans Estratègics Municipals.

30 d'octubre: Conferència de la Dra. Laura Lundy i xerra-col·loqui
La professora Laura Lundy, experta en drets i participació de la infància, exposarà els reptes i oportunitats per a la participació infantil a Europa.

Accés i plataforma:
L'esdeveniment es desenvoluparà a través de Zoom. Comptarem amb interpretació simultània en anglès i espanyol, i les gravacions estaran disponibles posteriorment en el canal de YouTube del projecte.

Més informació: https://www.ub.edu/imcitizen/

Inscripcions:https://forms.office.com/e/qkESsAqRtc

Més informació: pr.imcitizen@ub.edu